A demokratikus ellenzék összefogásának fontosságát hangsúlyozták a felszólalók az MSZP országgyűlési választási programjának miskolci ismertetőjén.

Kunhalmi Ágnes, a szocialisták budapesti elnöke a Tegyünk igazságot! című program ismertetésekor arról beszélt, hogy 2014-ben az emberek 55 százaléka nem a Fideszre szavazott. A kormányzó pártok viszont úgy alakították át a választási rendszert, hogy megnehezítsék az ellenzéki pártok és az ellenzéki szavazók dolgát – tette hozzá.

1 hónapjaMEGOSZTÁS

Bővítené a tao-pénzből támogatható célok körét Miskolc országgyűlési képviselője.

1 hónapjaMEGOSZTÁS

Idén is gyűjt a rászorulóknak az MSZP Miskolcon.

Erről tájékoztatott dr. Simon Gábor, az MSZP miskolci elnöke és dr. Varga László, Miskolc országgyűlési képviselője.

Varga elmondta, hogy a kormányzati sikerpropagandával ellentétben sokmillió ember él nehéz helyzetben Magyarországon. 

2 hónapjaMEGOSZTÁS

 

Az országgyűlési vitanap helyett mind a 106 választókerületben fogadóórákat szerveznek a károsultaknak az MSZP politikusai.

Minderről dr. Simon Gábor, az MSZP miskolci elnöke és dr. Varga László országgyűlési képviselő beszélt sajtótájékoztatón Miskolcon.

2 hónapjaMEGOSZTÁS

Zömmel üres kampányígéreteket kaptak a megyei jogú városok a Modern városok programmal, amelynek megvalósítása helyett csak egy ígéretügyi miniszterre futotta a kormánynak.

Dr. Varga László, az MSZP frakcióvezető-helyettese, Miskolc országgyűlési képviselője kedden Budapesten sajtótájékoztatón emlékeztetett arra, hogy közel három éve indult a megyei jogú városok fejlesztését célzó program.

3 hónapjaMEGOSZTÁS

 

Miért kell többet fizetniük az embereknek? címmel szólalt fel dr. Varga László, Miskolc országgyűlési képviselője napirend előtt kedden a parlamentben.

3 hónapjaMEGOSZTÁS

Miskolc országgyűlési képviselője azt tudakolta, mikor fejlesztik végre megfelelően a diósgyőri egészségügyet. Érdemi választ persze nem sikerült előállítani a kérdésére.

 

3 hónapjaMEGOSZTÁS

 

Itt a szüret ideje, de több ezer termelőnek még nincs szerződése a felvásárló Grand Tokajjal. Így ezeken a birtokokon a szüret sem indulhat meg, s a felvásárlási árról sem tudni semmit.

4 hónapjaMEGOSZTÁS

Az MSZP szerint hazugság, hogy Magyarország erősödik. Sajnos nem. Miskolcra milliárdokat hozna dr. Varga László.

7 hónapjaMEGOSZTÁS

A magyar vidék gazdasági és társadalmi felemeléséhez szükséges lépésekről kezdett vitát az Országgyűlés hétfőn.

Az MSZP egyik vezérszónoka dr. Varga László, Miskolc országgyűlési képviselője, a szocialisták frakcióvezető-helyettese volt.

8 hónapjaMEGOSZTÁS

Oldalak