Az MSZP szerint hazugság, hogy Magyarország erősödik. Sajnos nem. Miskolcra milliárdokat hozna dr. Varga László.

5 hónapjaMEGOSZTÁS

A magyar vidék gazdasági és társadalmi felemeléséhez szükséges lépésekről kezdett vitát az Országgyűlés hétfőn.

Az MSZP egyik vezérszónoka dr. Varga László, Miskolc országgyűlési képviselője, a szocialisták frakcióvezető-helyettese volt.

6 hónapjaMEGOSZTÁS

Dr. Varga László már korábban kérdezte a városlakókat arról, mire lehetne fordítani az állami cég szponzorációját, ha lenne.

6 hónapjaMEGOSZTÁS

Az elmúlt évtizedekben talán sohasem volt ennyire fontos a munkavállalókért kiállni, mint manapság.

6 hónapjaMEGOSZTÁS

Idén is megtartotta hagyományos fáklyás felvonulását Miskolcon az MSZP, felszólalt a párt miniszterelnök-jelöltje is.

8 hónapjaMEGOSZTÁS

Önfenntartásra elegendő nyugdíjra, és jól működő, egészségügyi és szociális gondozó rendszerre van szükség.

Felkéri az MSZP parlamenti képviselőcsoportját és a hozzájuk csatlakozó képviselőket a Magyar Szocialista Párt Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezete által kezdeményezett, szerdán megtartott, a nyugdíjasok életkörülményeit elemző megyei nyugdíjas parlament, hogy a zárónyilatkozatukban megfogalmazottak megoldásában működjenek közre, azokat az Országgyűlésben képviseljék, kormányzásuk esetén pedig valósítsák meg.

8 hónapjaMEGOSZTÁS

A miskolci kórházakról interpellált hétfőn a parlamentben dr. Varga László, Miskolc országgyűlési képviselője.

A szocialista politikus elmondta: Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyi államtitkár február 28-án Miskolcon jelentette be, hogy összevonják a Megyei Kórházat és a MISEK-et, vagyis a korábbi városi fenntartású intézményt. A sajtótájékoztatón az államtitkár rögtön szuperkórháznak nevezte az április 1-jétől működő új összevont intézményt, azt viszont elfelejtette kifejteni, miért szuperkórház a szuperkórház.

8 hónapjaMEGOSZTÁS

Hét évvel ezelőtt nem arról volt szó, hogy a magyaroknak lassan a szlovákokat, lengyeleket és a románokat is irigyelniük kell.

Az MSZP szerint a Fidesz hétéves kormányzása alatt egyre jobban leszakadtak az uniós átlagtól Magyarország régiói. A szocialisták szerint a Fidesz-kormány alatt a gazdagok még gazdagabbak, a szegények pedig még szegényebbek lettek.

8 hónapjaMEGOSZTÁS

Annyi a probléma az országban, hogy az emberekre kellene bízni annak eldöntését, akarnak-e olimpiát, vagy sem.

9 hónapjaMEGOSZTÁS

Az MSZP szerint a Miskolc és a kormány között megkötött szerződésben rögzíteni kellene a szmog elleni küzdelem mikéntjét is.

9 hónapjaMEGOSZTÁS

Oldalak